Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Calvin Klein

Du är här: Startsida » Parfym och Skönhet » Calvin Klein

Calvin Klein

 
Calvin Klein

Calvin Klein för henne och honom.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av Calvin Kleins parfymer.

Calvin Kleins parfymer kännetecknas av personlighet och innovation men också renhet och fräschör. Många kända modeller har representerat Calvin Klein bland annat Kate Moss och Fredrik Ljungberg. Dofterna kan upplevas både moderna, självsäkra och sportiga. Här finns en modern enkelhet blandat med en sexig och urban känsla. Den tidlösa signaturen hos Calvin Klein ger ett enkelt men lyxigt intryck.

Calvin Klein

 

Calvin Klein för henne och honom.

Calvin Klein är en av världens ledande lifestyle-märken och deras produkter är synonyma med en strömlinjeformad stil. Företaget står bakom märken som Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans och Calvin Klein Underwear.

Alla deras produkter blir snabbt en tidlös klassiker, och deras prisvinnande parfymer är inget undantag. Calvin Klein var ett av de första företagen som introducerade unisex-dofter och de är alltid främst med sina vågade idéer inom mode- & skönhetsindustrin.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Calvin Klein parfym - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea