Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Handdukar

Du är här: Startsida » Heminredning online » Textil » Handdukar

Handdukar

 

 

Handdukar

Handdukar från ledande tillverkare.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av handdukar.

Vad är det bästa med bo på hotell, förutom hotellfrukost? Jo, de lyxiga och mjuka handdukarna. Du kan enkelt skapa samma vardagslyx hemma i badrummet med mjuka och sköna frotté-handdukar och badhanddukar.

Handdukar

 

Handdukar från ledande tillverkare och varumärken.

Här finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av handdukar. Oavsett om ni är ute efter en badhandduk, kökshandduk eller någon annan typ av handduk till hemmet, så finner ni det här.

Vem behöver inte torka sig flera gånger varje dag? Oavsett om man har tvättat händerna, duschat eller kanske tagit ett härligt bad så behöver vi alla några uppsättningar med handdukar i våra hem. I sortiment hittar du ett urval av fina handdukar i bra kvalitet från bland annat Pellevävare, Newport Collection, Himla och Cult Design. Oavsett om du letar efter en gästhandduk, vanlig handduk, badhandduk eller ett stort badlakan så hittar du det på den här sidan. För dig som letar efter en stor strandhandduk så finns det några fräcka från Newport. Vanligtvis finns det också några prisvärda handdukspaket för dig som behöver en hel ny uppsättning till badrummet. Vilket material som är bäst i en handduk är lite en fråga om tycke och smak. Det finns frottéhanddukar i 100% bomull men det finns också handdukar med en blandning av lin och bomull för den som föredrar det.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Handdukar - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea