Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
CLARINS

Du är här: Startsida » Parfym och Skönhet » Clarins

Clarins – naturlig hudvård för alla behov

 
Clarins

Clarins skönhetsprodukter för henne och honom.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av Clarins skönhetsprodukter.

Clarins har idag sitt huvudkontor kvar i franska Neuilly-sur-Seine, men produkterna finns över hela världen. Grundaren Jacques, dog 2007 och sedan dess drivs Clarins av hans son, Christian Courtin-Clarins. Trots Jacques bortgång fortsätter Clarins att vara den ursprungliga livssynen trogen och arbetar för att förstå kvinnors olika behov och utveckla effektiva hudvårdsprodukter som svarar mot dessa. Utöver att ta fram välfungerande produkter för sina kunder, har Clarins stor respekt för naturen och brinner för att skydda biologisk mångfald. Det visar de genom att engagera sig i och stödja lokala samhällen och köpa allt sitt råa material i enighet med riktlinjerna för fair trade.

Clarins serum Double Serum har också det fått utmärkelser och var under 2014 utsett till ett av årets bästa serum av svenska Elle. Serumet som kan användas som en kur, eller dagligen för den som är äldre, hjälper dels till att jämna ut huden och sudda ut linjer och porer, men är också återfuktande och skyddande.

Clarins

 

Clarins för henne och honom.

Märkets popularitet märks inte bara i dess stora utbud och utveckling de senaste 50 åren, utan också i dess representation i tävlingar och utmärkelser. I den stora svenska tävlingen Swedish Beauty & Cosmetic Awards har Clarins för 2016 till exempel sin brun-utan-sol-produkt Radiance-Plus Golden Glow Booster for body nominerad som årets bästa solprodukt. Radiance-Plus Golden Glow Booster är en koncentrerad brun-utan- sol-produkt som du blandar ut med din vanliga hudkräm, vilket gör att du kan ha en härlig solbrun lyster året runt, utan att bryta din skönhetsrutin. Clarins serum Double Serum har också det fått utmärkelser och var under 2014 utsett till ett av årets bästa serum av svenska Elle. Serumet som kan användas som en kur, eller dagligen för den som är äldre, hjälper dels till att jämna ut huden och sudda ut linjer och porer, men är också återfuktande och skyddande.

Under större delen av sin tid på marknaden har Clarins fokuserat på skönhetsprodukter för kvinnor, men 2002 lanserades en linje med produkter för män. Denna kallas ClarinsMen och innefattar produkter som deodorant, rakgel och after shave. Hos NordicFeel hittar du produkter för både henne och honom från Clarins.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Clarins skönhetsprodukter - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea