Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Försäkringar

 Du är här: Startsida » Försäkringar

Försäkringar

 
Försäkringar

Teckna rätt försäkring välj bland billigast försäkringsbolag.

 

Hitta billigaste försäkringen bland försäkringsbolagen.

Beskrivning - Hemförsäkringen är den viktigaste av alla dina försäkringar. Lagen tvingar dig inte till att teckna en, men en bra hemförsäkring är helt enkelt sunt förnuft. Det du tror aldrig ska hända dig kan hända.

När det gäller bilförsäkring har man tre val av omfattning. Trafikförsäkring är den minst omfattande försäkringen. Trafikförsäkring ger det minsta skydd som lagen kräver för att få använda din bil i trafik. Halvförsäkring ger förutom trafikförsäkringen även delkasko dvs. egendomsskydd rättsskydds- och räddningsförsäkring. Den mest omfattande bilförsäkringen är en helförsäkring som förutom alla moment i halvförsäkringen även ger en vagnskadeförsäkring.

Hemförsäkringar, bilförsäkringar, villaförsäkringar, personförsäkringar, inkomstförsäkringar och företagsförsäkringar m.m. Du hittar garanterat någon försäkring som passar just dig.

Accept
Hos Accept försäkring kan du försäkra din privatekonomi genom Inkomstförsäkring och tjäna pengar samtidigt.
ICA Försäkringar
ICA Försäkringar erbjuder just nu försäkringar för hem, hus, studenthem, fritidshus, byggnad, bil, släp och husvagn men nya försäkringsprodukter kommer att lanseras löpande. 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Försäkringar - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Julklappstips