Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Kavajer

 Du är här: Startsida » Herrkläder » Kavajer

Kavajer

 

 

Kavajer

Kavajer från ledande varumärken

 
Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av kavajer.

Kavajen är mannens bästa vän. Axlarna blir bredare, midjan smalare och du har gott om fickor att gömma nycklar, plånbok och mobiltelefon. Beroende på säsong spänner modellerna från höstiga tweedkavajer till ofodrade tunna ullblazers.

Kavajer

 

Kavajer från ledande varumärken.

En kavaj är ett måste i varje mans garderob! Den klassiska jackan utstrålar elegans, mode och stil. Det är väldigt viktigt att en kavaj sitter rätt, för en välsittande kavaj kan få vilken man som helst att se stilig ut! Några saker att tänka på är att kavajen ska motsvara din kroppsform. Kavajen får inte sitta för trångt på själva axlarna, men ändå följa kroppsformen. Samma gäller över bröstet och ryggen. Det är viktigt att kavajen från plats och kan andas. Men i slut ändan är det viktigaste att du ska känna dig bra och bekväm.

Är du på jakt efter en snygg och användbar blazer ska du satsa på en modell som har en riktigt bra passform och som formar sig efter din kropp. Sedan är det upp till dig vilken färg du föredrar och om du önskar ha en fodrad eller ofodrad variant. Hos oss hittar du ett flertal olika modeller att välja mellan som lämpar sig lika bra till vardag som till fest. 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Kavajer - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea