Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Iittala

Du är här: Startsida » Heminredning online » Varumärken » Iittala

Designprodukter Iittala

 
Iittala

Designprodukter från varumärket Iittala.

 
Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment från Iittala.

Det som år 1881 startade som en liten glasfabrik i den finska byn Iittala, har idag utvecklas till ett internationellt erkänt varumärke som erbjuder förstklassiga och skandinaviskt formgivna föremål för hemmet. Iittala står för funktionell och tidlös design, produkter så tidlösa att de aldrig kastas bort.

Iittala

 

Häpnadsväckande designprodukter från Iittala

Beskrivning - Här hittar du alla produkter från varumärket Iittala.

Iittala-fabriken byggdes i en finsk by som heter Iittala år 1881. Idag är företaget ett av de största varumärkena från Finland. Iittalas ledord är att design är till för människor, skapa en enkel lyx i vardagen och njuta av livet. Sortimentet består av personliga föremål som är tidslösa och enkla.

Iittalas produkter är multifunktionella och lätta att kombinera med varandra, det är slutanvändaren som bestämmer hur ett föremål skall användas. Det var också Iittalas designhjältar Kaj Franck och paret Aaltos designfilosofi. ”Oavsett hur funktionell eller minimalistisk arkitekturen blir ska den ha sina rötter i mänskligheten och hur människor lever” menade Alvar Aalto. Med sin tidlösa design har de skapat grundstenarna i Iittalas produktportfölj, vilka än idag efterlevs av Iittalas designteam och de många formgivare som designar produkter för Iittala.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Varumärket Iittala - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea