Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Glasögon nätet och Linser online

 Du är här: Startsida » Glasögon och Linser

Glasögon och Linser

 
Glasögon och Linser

Glasögon och linser från ledande varumärken.

 

Glasögon och linser från ledande varumärken.

Beskrivning -
Historia om Glasögon
Den äldsta typen av glasögon kallas nitbrillor. Två skaftade glasinfattningar sammanhålls av en nit. Redan på 1300-talet började man dock tillverka bågbrillor, i vilka glasinfattningarna förenas med en fjädrande både, på samma sätt som senare tiders Pincené. Bågbrillorna kom under 1500-talet att tränga ut de äldre nitbrillorna. Staden Nürnberg blev under 1500-talet en stor exportör av glasögon till hela Europa, en export som förblev viktig för staden ända fram till 1700-talet. I början av 1700-talet började man i England att förse glasögonen med sidoskalmar. Till en början slutade dessa vid tinningen med en rund ring eller platta. 1752 lanserade den brittiske optikern James Ayscough i London en typ av pågar med skalmarna förlängda med vertikala gångjärn. Under 1800-talet kom denna typ av ledade kallas herrbågar, medan glasögon mer raka skalmar benämndes dambågar. Båda typerna tillverkades in på 1900-talet.

Linser
Vi erbjuder ett brett sortiment av endagslinser, månadslinser, dygnet-runt linser, toriska linser, bifokala linser och färgade linser för i stort sett alla synfel och behov. Vi erbjuder enbart kvalitetskontrollerade kontaktlinser från kända tillverkare, såsom Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, Ocular Sciences och CooperVision.

LensWay
LensWay har ett stort urval av olika glasögon & kontaktlinser till mycket billiga priser.
SE&LE
SE&LE läsglasögon är billiga, tuffa, snygga och har bra kvalitet. Vår ambition är att erbjuda dig marknadens bredaste sortiment av läsglasögon på nätet.
YourLenses
YourLenses har ett stort urval av olika kontaktlinser till mycket bra priser. Vi har cirka 50 % lägre priser än traditionella optiker
TitanOptik
TitanOptik har många modeller i olika material för att vara säker på att du som kund hittar ett par glasögon som matchar din stil och din budget. Våra kvalitetsbågar har unik och annorlunda design till rimliga priser.
Färgadelinser
I Lensme sortiment hittar du de flesta kontaktlinser och linser på marknaden och vi erbjuder 40-60% lägre pris än i butik. Lensme säljer alla typer av linser såsom endagslinser, månadslinser, toriska linser, färgade linser och bifokala linser. Naturligtvis har Lensme även en rad olika linsvätskor för daglig skötsel.
Shopping4net
Shopping4net har ett stort urval av olika kontaktlinser till mycket billiga priser. Vi säljer endagslinser, månadslinser, tvåveckorslinser, toriska linser och färgade linser. 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Glasögon nätet och Linser online - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea