Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Om oss

 Du är här: Startsida » Om oss

Om Svensknätbutik

Svensknätbutik är ett köpcentrum som erbjuder många spännande produkter till låga priser. Vi vänder oss till kvinnor och män i alla åldrar och strävar ständigt efter att ge alla kunder möjligheter att hitta den billigaste varan online på Svensknätbutik. Svensknätbutik utvecklas hela tiden med nya spännande samarbetspartners med nya varor som ansluter sig hela tiden, idag har Svensknätbutik ca 500 samarbetspartners som är anslutna till vårt köpcentrum.

Svensknätbutik uppdateras nästan dagligen varje vardag med nya samarbetspartners och varor. Vi samarbetar med många olika företag och letar upp de billigaste priserna på olika varor hos våra samarbetspartner, Priser du hittar på varorna hos Svensknätbutik är i regel det billigaste som går att hitta på marknaden just då.

Använd vår sökmotor för att enkelt hitta den billigaste varan du söker. Här hittar du allt från musik, kläder, resor, elektronik, böcker, accessoarer, spel, tjänster, telefoner, parfym & makeup och mycket mer. Totalt är det miljontals varor i våran sökmotor och det kommer dagligen till nya sökord.

Blogg
Du hittar nyheter, nya varor, erbjudanden och uppdateringar på vår blogg.
I vår rulltext längst upp kommer det dagligen nyheter varje vardag med nya billiga varor, erbjudanden och ibland rabattkoder m.m.

Målen är viktiga
Svensknätbutiks kunder finns i stora delar av Sverige, i storstadsområden såväl som i mindre landsorter. Vi vill att man ska kunna handla utan köer och trängsel och på tider som passar en själv. Vi strävar även efter att kunna erbjuda billiga varor till kunder som annars kanske skulle få köra tiotals mil för att handla. Internet ger en stor frihet och Svensknätbutik försöker agera mer underhållande och aktivt än en traditionell handelsplats.

Hur man gör
För att komma till billigaste varorna på Svensknätbutik så går du till någon av våra 40 kategorier genom att sätta musen över den svarta delen längst upp på sidan eller klicka på någon av kategorirutorna på startsidan där hittar du de billigaste varorna med information till. Du gör inköpen och betalar varorna i varje e-butik som i ett traditionellt köpcentrum.

Som kund hos Svensknätbutik hittar du de billigaste varorna, vi söker rätt på de billigaste varorna bland våra anslutna samarbetspartners Genom låga priser, tidseffektiva lösningar och stor flexibilitet ger vi dig ett prisvärt och billigt sätt att handla till de billigaste priserna på marknaden.

Vid frågor kontakta oss:

Svensknätbutik
Brunnsgatan 5
654 55 Karlstad
Telefon: 054 154452
Email: info@svensknatbutik.seVi innehar F-skattsedel

Organisationsnr.
969713-8080

Momsreg.nr.
SE969713808001
 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Om oss - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea