Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Paco Rabanne

Du är här: Startsida » Parfym och Skönhet » Paco Rabanne

Paco Rabanne

 
Paco Rabanne

Paco Rabanne för henne och honom.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment med parfym och dofter från Paco Rabanne.

Paco Rabanne parfymer kännetecknas av renhet, provokation och sensualitet. Dofterna kan upplevas både rena, utmanande och klassiska. Paco Rabannes doftkollektion innehåller en bred portfölj av olika dofter och parfymer med vitt skilda egenskaper. Inspirationen finns i allt från dagens mode och rena linjer till antikens gudar och symboler nu senast Invictus.

Paco Rabanne

 

Paco Rabanne för henne och honom.

"Design handlar inte om att förföra; det handlar om att chockera."

Att provocera och överdriva, att ha fantasi och humor, är nycklarna till Paco Rabannes universum. Från couture till prêt-à-porter, accessoarer till parfymer; här är en man som aldrig slutar skapa. Paco Rabanne utmanar det förbjudna och går emot etablerade normer – denna mångbegåvade rebell drivs av sin egen fräckhet. Från rhodoid till metall, genombrutna tyger till guld, alla dessa material får ge vika för designerns önskan att förädla kvinnan och uppfylla henne med ljus... Så långt som den ultimata, tidlösa diamantens skönhet.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Paco Rabanne - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea