Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Charterresor och Paketresor

 Du är här: Startsida » Resor och Hotell » Charterresor och Paketresor

Charterresor och Paketresor

 
Charterresor och Paketresor

Charterresor och paketresor från ledande reseföretag

 
 

Charterresor och paketresor från ledande reseföretag.

Beskrivning - Hos oss hittar du charterresor till de populära länderna Tunisien, Turkiet och Egypten m.m. I Turkiet erbjuds resor till sydkusten och resmålen Antalya, Alanya, Side, Belek och Kemer. I de västra delarna av landet har du Bodrum och Marmaris. Vid Afrikas medelhavskust ligger Tunisien med många fina resmål som Sousse, Monastir och Hammamet och dit du kan resa nästan året runt. Vid Röda havets kust ligger dyk- och solparadiset Sharm El Sheikh som är ett populärt resmål i Egypten under vintersäsongen.

En paketresa bokar du lika enkelt som en flygstol och du kan även utöka din bokning med tex. en hyrbil. Föredelen med paketresor är att du själv kan skräddarsy din resa så att den behagar dig på bästa sätt. Välj själv när du vill flyga, välj bland massor av hotell på destinationen och boka eventuella tillägg som du så önskar. Du binder dig inte till charterbolagens fasta tider, hotell och du kan spara tusenlappar genom att paketera din resa själv.

Lion Alpin
Häng med Lion Alpin på en skidresa fylld av snö, sköna svängar och leenden. Välj mellan 12 fantastiska skidorter i Österrike, Italien och Schweiz. I över 30 år har vi arrangerat alpresor och brinner för att skapa en minnesvärd skidsemester för varje resenär
Travellink
Travellink som är nordens ledande internetresebyrå och erbjuder bokning av över 500 flygbolag till tusentals resmål med charterresor och paketresor över hela världen. Vårt breda utbud gör att våra besökare alltid kan hitta ett bra pris till världens alla hörn.
Resfeber
Resfeber är din kompletta resebyrå på nätet där du hittar prisvärda och i många fall unika reserbjudanden över hela världen.
Expedia
Hos Expedia kan du välja bland tusentals av hotell och flyg i Sverige och utomlands, eller kombinera dem och skapa din egen paketresa.
Travelstart
Travelstart är en av Sveriges största resebyråer på nätet. Vi älskar det vi gör och tycker att resebranschen är en bra plats att vara i. Människor tycker om det, blir glada och lyckliga av att resa. Hos oss bokar du inte bara dina flygbiljetter, utan även hotell, paketresor och hyrbil.
STS Alpresor
STS Alpresors målgrupp på vintern är skidsugna skandinaver som prioriterar snösäker skidåkning, bra boende och god service. Ca 80 % av STS Alpresors gäster bokar sina resor med Specialpaket dvs. att man har boende, frukost, trerätters middag och liftkort inkluderat i resans pris. 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Charterresor och paketresor - Hitta billiga resor och hotell hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea