Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Ralph Lauren

Du är här: Startsida » Parfym och Makeup » Ralph Lauren

Ralph Lauren

 
Ralph Lauren

Ralph Lauren för henne och honom.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment med parfym och dofter från Ralph Lauren.

Ralph Laurens parfymer kännetecknas av friskhet, fräschör och attraktiv enkelhet. Dofterna kan upplevas både stilfulla, romantiska och innovativa. Här finns många klassiska och välkända parfymer som älskas och bärs av kvinnor och män världen över. Den rena och klassiska signaturen hos Ralph Lauren är lätt att tycka om.

Ralph Lauren

 

Ralph Lauren för henne och honom.

Märket Ralph Lauren har sedan starten 1967 varit känt för sina färgglada pikétröjor, bomullsskjortor och accessoarer. När Ralph Lauren skulle introducera parfymer tog företaget hjälp av L’Oréal och samarbetet ledde till den närmast ikoniska herrparfymen Polo. Efter succén med Polo har Ralph Lauren producerat en rad olika populära parfymer. Signifikativt för en Ralph Lauren parfym är att den är lättburen och fräsch. Letar du efter en parfym som kan bäras alla dagar, året runt, har du alltså kommit rätt.

Kryddigt, sportigt eller blommig doft?

Hos oss kan du bland annat hitta populära Ralph Lauren Safari och en rad olika varianter på klassikern Polo. Vad du än är ute efter i doftväg finns något för dig bland Ralph Laurens populära parfymer. Letar du efter en lite kryddigare doft som har en maskulin känsla kommer Safari for men att passa dig som handen i handsken. Parfymen har inslag av bland annat kanel och basilika. Vill du hellre ha en sportig och fräsch parfym kan Polo Sport vara ett bra alternativ. Med basnoter av havsalger och sendelträ, hjärtnoter av ingefära och rosenträ, och toppnoter av citron och mint lämnar parfymen en frisk doft med en kraftfull underton. När det kommer till damparfymer har Ralph Lauren skapat ett gäng klassiska och lättsamma dofter. En utav dessa är parfymen Ralph. Parfymen är en bästsäljare, och det är inte konstigt, med tanke på den ljuvliga doften av sommar som den lämnar efter sig.

Parfymerna från Ralph Lauren passar för män och kvinnor i alla åldrar. Vill du ha ännu mer av Ralph Laurens dofter, hittar du även några av dem som deosticks här hos oss.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Ralph Lauren - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea