Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Sängar

Du är här: Startsida » Heminredning online » Möbler » Sängar

Sängar

 

 

Sängar

Sängar från ledande tillverkare.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av sängar.

Här hittar du allt från kontinentalsängar, ramsängar, dubbelsängar, enkelsängar, våningssängar och barnsängar till madrasser. Att välja rätt säng är otroligt viktigt då en god natts sömn gör mycket. En säng är menad att hålla en längre tid så att välja rätt design kan vara viktigt så att sängen passar in med din övriga stil i hemmet.

Storlek har också betydelse då du både skall få plats på längden och bredden. När du köper en säng köper du antingen endast stommen, utan madrasser eler liknande. Eller så köper du en komplett kontinentalsäng med resårbotten och madrass inklusive. Hårdhet på sänhen är också viktigt vid valet av säng. Beroende på om du gillar att sova på lite hårdare eller mjukare underlag finns madrasser utformade med respektive hårdhet. Detta är väldigt individuellt och baseras ofta på vikten hos en person.

Sängar

 

Sängar från ledande tillverkare och varumärken hittar du här.

Vi har allt från kontinentalsängar, ramsängar, dubbelsängar, enkelsängar, våningssängar och barnsängar till madrasser. Att välja rätt säng är otroligt viktigt då en god natts sömn gör mycket. En säng är menad att hålla en längre tid så att välja rätt design kan vara viktigt så att sängen passar in med din övriga stil i hemmet. Storlek har också betydelse då du både skall få plats på längden och bredden. När du köper en säng köper du antingen endast stommen, utan madrasser eler liknande. Eller så köper du en komplett kontinentalsäng med resårbotten och madrass inklusive. Hårdhet på sänhen är också viktigt vid valet av säng. Beroende på om du gillar att sova på lite hårdare eller mjukare underlag finns madrasser utformade med respektive hårdhet. Detta är väldigt individuellt och baseras ofta på vikten hos en person.

Kontinentalsäng en säng är gjord för att ge dig och din kropp optimal sovkomfort tack vare den fantastiska följsamheten som blir på sängen. Det gör man genom att bygga upp sängen med flera lager av resårmadrasser. Det ökade fjäderdjuper gör att trycket mot kroppen minskar. Det som skiljer kontinentalsängen från en ramsäng eller ställbar säng är att kontinentalsängen har ett extra lager Pocket Spring, den bästa sortens fjädersystem. Att vila på lager av Pocket Spring-resårer är att ge sig själv de bästa tänkbara förutsättningarna för god nattsömn. Kontinentalsäng är för dig som vill uppnå känslan av att sova i en riktig hotellsäng med många lager av tjocka, fluffiga material för att du ska känna dig riktigt ombäddad när du sover. Kontinentalsäng kan stå direkt på golvet med upp till ca 15 cm höga sängben, eller i en djupare sängram.

Ramsäng/Resårsäng är det som de flesta förknippar med en säng. Den består av en resårmadrass med ett eller två fjädersystem i pocket, bonell eller LFK. Runt resårmadrassen ligger en träram för att stabilisera madrassen. Ovanpå resårmadrassen har man en tunnare bäddmadrass. Sängen kan läggas i en sängram eller stå fritt på egna ben. Man kan också säga att en ramsäng är en resårmadrass på ben. Ramsäng rekommenderar vi till den som vill ha en relativt fast och stabil säng. En ramsäng kan stå direkt på golvet med upp till ca 25 höga sängben, eller läggas i en sängram.

Ställbar säng - Den ställbara sängen är kopplad till ett motorsystem som gör huvudändan och fotändan höj- och sänkbar. Till det här används en medföljande fjärrkontroll. Läser du mycket i sängen, eller gillar att titta på TV från sängen, är det praktiskt med en ställbar säng. En ställbar säng kan också vara bra för dig som har möjlighet, och gillar, att ta igen dig en liten stund på dagen. Det kan då vara skönt att reglera viloposition till halvliggande ställning. Om du ibland har problem med ryggen kan en ställbar säng avlasta och lindra problem med ömmande rygg. Skulle du bli sängliggande en längre tid är det bra för din blodcirkulation om du kan reglera liggposition, det motverkar ömhet och stela leder.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Sängar - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea