Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Sänggavlar

Du är här: Startsida » Heminredning online » Möbler » Sänggavlar

Sänggavlar

 

 

Sänggavlar

Sänggavlar från ledande tillverkare.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av sänggavlar.

Med en sänggavel får du ytterligare en möjlighet att sätta din egen prägel på rummet. Om du intresserar dig för inredning vill du säkert att varje detalj ska vara perfekt. En sänggavel har en större effekt på rummet än vad många tror. En gavel skapar en hemtrevligare känsla och ser till att du slipper stöta huvudet mot väggen. Se bara till att köpa en gavel som passar storleken på din säng. En sänggavel som är för bred eller för smal riskerar att skapa fula och obekväma kanter.

Sänggavlar

 

Sänggavlar från ledande tillverkare och varumärken.

En sänggavel är en riktigt snygg och praktisk möbel att ha vid huvudänden av sängen. Först och främst så ramar den in sängen på ett fint sätt, men den är även praktisk. Om du väljer en stoppad sänggavel blir den som ett bekvämt ryggstöd när du sitter i sängen och läser. På den här sidan hittar du ett stort utbud av huvudgavlar, både i trä och vadderade i tyg. Beroende på hur den övriga inredningen i sovrummet ser ut kan du anpassa din sänggavel efter dessa färger. Det finns sänggavlar i flera storlekar och färger, till exempel gråa och svarta och även sänggavlar i tyg, skinn och rotting. En fördel med de stoppade sänggavlarna är att de är bekväma att luta sig mot och ger ett mysigt intryck. Några av fördelarna med huvudgavlar i trä är att det är lättare att tvätta av dem och de ger ett stilrent intryck. Rätt gavel kan påverka känslan i ett rum på ett positivt sätt. När du ska tvätta en stoppad sänggavel gör du det enklast genom att dammsuga med en mjuk borste. Här hittar du sänggavlar i storlekerna 140 centimeter, 160 centimeter 180 centimeter och 120 centimeter, för att nämna några storlekar.

Ditt sovrum får en snygg helhetskänsla om du kombinerar din sänggavel med dina möbler. Det kan exempelvis vara väldigt fint att ha en sänggavel i ek och ett nattduksbord i ek vid sidan om sängen. Om du har en vit och ljus inredning är det lika snyggt att inreda med en vit huvudgavel som det är att bryta av med en svart. Få tips och idéer genom att kika på de inredningsbilder. På vår inredningsavdelning hittar du tusentals produkter för hela hemmet. Det finns mängder av fina sängtillbehör som nattduksbord, sängkläder och kuddar. Om du har begränsat med utrymme i sovrummet kan en sänggavel med hyllplan vara intressant. Då behöver du inte några nattduksbord utan kan ställa böcker och liknande på sänggaveln.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Sänggavlar - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea