Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Sverigekredit

Du är här: Startsida » Lån, Finans och Ekonomi » Sverigekredit

Sverigekredit

Sverigekredit Oberoende Jämförelsetjänst

 

   

Sverigekredit

Sverigekredit.se är en ledande, kostnadsfri och oberoende jämförelsetjänst.

Beskrivning - Sverigekredit.se är en ledande, kostnadsfri och oberoende jämförelsetjänst som jämför räntor och villkor från svenska banker och kreditbolag. Sverigekredits fokus som jämförelseportal är att konsumenten ska låna pengar smartare genom att ta del av information om risker, räntor och kostnader som uppstår när man tar ett lån. På Sverigekredit väljer du själv vart du vill ansöka om ditt lån och du har alltid tillgång till de senaste räntorna för att hitta lägsta möjliga ränteerbjudande och månadskostnad.

Ett av de mest populära lånen som konsumenterna jämför med Sverigekredits jämförelsetjänst är privatlånet där du kan hitta låneerbjudande i upp till 400 000 kronor. Privatlånet är lånet för dig som behöver låna lite mer och många tar ett privatlån när de exempelvis ska köpa en bil, en båt eller finansiera renovering/bygge av hus. Privatlånet är ett så kallat blancolån där lånegivaren inte kräver någon säkerhet eller borgensman för lånet.

Det är viktigt som konsument att vara medveten om att mindre lån som smslån och snabblån är dyra i förhållande till många andra lån och därför är det viktigt att läsa genom Sverigekredits tips och råd innan man tar lånet. En fördel med att ta ett smslån eller ett snabblån är att man alltid får veta den fasta kostnaden för lånet innan man ansöker om det och Sverigekredits jämförelsetjänst visar även smslån där kreditbolagen inte kräver någon ränta.

Sverigekredit har flera års erfarenhet av att jämföra svenska banker och kreditbolag och förutom snabblån, smslån, privatlån, bolån och kreditkort så erbjuder Sverigekredit även information om seniorlån, företagslån och billån samt information om vilka banker och kreditbolag som erbjuder dem.

Besök Sverigekredit


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Sverigekredit - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.

 

Andra kunder har även hittat billiga lån här:


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea