Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Sweef

Du är här: Startsida » Heminredning online » Varumärken » Sweef

Möbler Sweef

 
Sweef

Möbler från varumärket Sweef.

 
Beskrivning - Sweef Sveriges Skönaste Möbler

Design är vår passion och nyfikenheten inom oss gör att vi hela tiden strävar efter det allra bästa. Genom att ständigt hålla en dialog med kunderna och utvärdera vilka produkter som är populärast, hålls vårt sortiment uppdaterat och fräscht. Vi är knappast rädda för förändring och suktar hela tiden efter nytänkande idéer. Att vi är ett litet företag med få anställda ser vi som något positivt eftersom alla engageras i varenda beslut som fattas.

Sweef 

Häpnadsväckande möbler från Sweef

Beskrivning - Här visar vi alla möbler från varumärket Sweef.

Vi har vänt och vridit på ett gäng produkter för att hitta och utforma våra möbler. Vi har test-slappat och sovit i bäddsofforna och de är precis så sköna som vi vill att de ska vara.

Just detta är idén med Sweef. Möbler som vi själva gillar, men till ett betydligt bättre pris än den traditionella möbelhandeln. Vi jobbar tillsammans med etablerade möbelfabriker och säljer på nätet utan dyra butikslokaler. Du betalar bara för möblernas höga kvalitet.

Vi använder film och bilder av hög kvalité för att beskriva möblerna. Vi vet att det inte räcker för alla så därför har vi också alla våra möbler utställda i ett showroom så att det finns en möjlighet att känna och provsitta.

Möblerna är färdigmonterade och noggrant emballerade, och du kan hämta på vårt lager samma dag som du köpt. Vi har snabba frakter till hela Sverige. Oftast har vi varan hemma på vårt lager i Årsta så att vi kan skicka iväg direkt.

Sweef är väldigt enkelt och smidigt, precis som vi vill att det ska fungera när man köper möbler.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Varumärket Sweef - Svenska nätbutiker och webbshoppar hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea