Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Kaffebryggare

Du är här: Startsida » Hemelektronik online » Kaffebryggare

Kaffebryggare

 
Kaffebryggare

Kaffebryggare från ledande tillverkare.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av kaffebryggare.

Kannan kan fås i antingen glas eller thermos. Thermoskanna ger dig möjligheten att hålla kaffet varmt under längre tid, för servering med mellanrum.
Automatisk avstängning är en säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av bryggaren när kaffet är klart. Detta minskar både brandrisken och ökar livslängden på din kaffebryggare.

Kaffebryggare

 

Kaffebryggare från ledande tillverkare.

Den elektriska kaffebryggaren blev en storsäljare på 1970-talet, men den allra första kaffebryggaren konstruerades redan i slutet av 1700-talet och då skilde man kaffesumpen från själva kaffedrycken genom att man lade den i en tygpåse.

Den vanligaste sortens bryggare som finns idag är den så kallade filterbryggaren. I en sådan brygger du kaffet med droppmetoden, som innebär att varmt vatten droppvis rinner över malet kaffe som ligger i ett filter. Inne i själva kaffebryggaren stiger det heta vattnet uppåt i ett rör som slutar ovanför filterhållaren fylld med kaffepulver. När vattnet har runnit klart igenom systemet och ned i kaffekannan behåller kaffet värmen tack vare värmeelementet som kannan står på. Delarna i en kaffebryggare är kanna, vattenbehållare, filterhållare, värmeplatta, element, vattenstigningsrör, termostat och strömbrytare.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Kaffebryggare - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea