Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Lyktor och Ljusstakar

Du är här: Startsida » Heminredning online » Belysning » Lyktor och ljusstakar

Lyktor och Ljusstakar

 

 Lyktor och ljusstakar

Lyktor och ljusstakar från ledande tillverkare.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av ljus och ljusstakar. Oavsett om ni är ute efter ett ljus eller ljusstake till hemmet, så finner ni det här.

Finns det något mysigare än levande ljus? Värmeljus, stearinljus och blockljus är fint att tända även om det är 25 grader utomhus. För att inte orsaka bränder bör de stå i en ljuslykta eller ljusstake. Det finns många färger och former, ljuslyktor som hus till klassiska ljusstakar i mässing.

Lyktor och ljusstakar

 

Lyktor och ljusstakar från ledande tillverkare och varumärken.

Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av lyktor och ljusstakar. Oavsett om ni är ute efter ett ljus eller ljusstake till hemmet, så finner ni det här.

Ljuslyktor och Ljusstakar
Finns det något mysigare än levande ljus? Värmeljus, stearinljus och blockljus är fint att tända även om det är 25 grader utomhus. För att inte orsaka bränder bör de stå i en ljuslykta eller ljusstake. Vi har många färger och former, ljuslyktor som hus till klassiska ljusstakar i mässing.

Här finns lyktor och ljusstakar från bl a iittala, Kosta Boda, Georg Jensen, Orrefors, Marimekko, Rosendahl, Design House Stockholm, Normann Copenhagen m.fl.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Lyktor och ljusstakar - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea