Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum




Mikrovågsugn

Du är här: Startsida » Hemelektronik online » Mikrovågsugn

Mikrovågsugn

 
Mikrovågsugn

Mikrovågsugnar från ledande tillverkare.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av mikrovågsugnar.

En mikrovågsugn är ett bra komplement till spisen och ugnen i köket eftersom den möjliggör enklare och snabbare uppvärmning av mat.

Microvågsugn

 

Mikrovågsugnar från ledande tillverkare.

Mikrovågsugnar
En mikrovågsugn är ett bra komplement till spisen och ugnen i köket eftersom den möjliggör enklare och snabbare uppvärmning av mat. De mer traditionella varianterna av mikrovågsugnar är endast avsedda just för att värma upp mat som redan är tillagad, vilket också är ett mer energisnålt alternativ än att värma mat på spisen eller i ugnen. Den som dock vill utvidga mikrons användningsområde kan även hitta så kallade kombinationsugnar samt modeller med speciella funktioner som gör det möjligt att tillaga enklare rätter direkt i mikron.

Så fungerar mikrovågorna
Uppvärmning i en mikrovågsugn går till så att elektromagnetiska vågor avges från olika håll inuti ugnen och tränger in i maten som ska värmas. Mikrovågorna gör att vattenmolekylerna i maten sätts i rörelse, vilket alstrar värme som i sin tur leds vidare och gör att maten snabbt blir varm. Det är alltså endast vattenmolekylerna i det du placerar i mikrovågsugnen som påverkas - själva kärlet som maten förvaras i värms endast indirekt upp av den varma maten.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Mikrovågsugn - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea