Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Middagsfrid

Du är här: Startsida » Mat och Dryck » Middagsfrid

Middagsfrid

Middagsfrid Matkasse Direkt Hem Till Dörren

 

   

Middagsfrid levererar matkasse direkt hem till din dörr.

Beskrivning - Middagsfrid erbjuder hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept, som ger kunderna tid att laga god mat av högsta kvalitet, och samtidigt ett gott samvete. Med ett stort engagemang arbetar Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat. Vi donerar även regelbundet matkassar till behövande familjer. För oss är det äkta matglädje.

Matkassar
Varje rätt tar ca 30 minuter att laga och är smart sammansatta av en nutritionist. Då Middagsfrids fokus ligger på den äkta råvaran får du färskt, ekologiskt och utan tillsatser direkt hem till din dörr. Med råvarorna följer recept som har provlagats och testats av smakpanelen i vårt provkök.

5-dagarskassen Få två välfyllda matkassar med 5 middagar för 4 personer för 875 kr. 5-dagarskassen är familjens favorit som hjälper stora som små att äta bra under hela arbetsveckan.

3-dagarskassen Få en välfylld matkasse med 3 middagar för 4 portioner för 650 kr. Perfekt för dig vill ha matlåda, har kvällsaktiviteter eller vill varva med några egna favoriter ibland. Suveränt för er som är två!


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Middagsfrid - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.

 

Andra kunder har även hittat billig mat och dryck här:


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Julklappstips