Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Robotdammsugare

Du är här: Startsida » Hemelektronik online » Robotdammsugare

Robotdammsugare

 
Robotsdammsugare
Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av robotsdammsugare.

Robotdammsugare är även kända som intelligenta dammsugare eller självgående dammsugare. Detta är ett av marknadens nyaste tillskott och har blivit ett alltmer populärt alternativ för den som föredrar att lägga sin tid på annat än att städa. En robotdammsugare sköter nämligen städningen helt på egen hand och kan med hjälp av smart teknologi se till att ditt hem blir skinande rent på ett säkert och snabbt sätt.

För att hitta rätt variant för dina behov är det framför allt arbetstiden, ljudnivån och tekniken i robotdammsugaren som i regel är viktiga faktorer att titta på. Även om samtliga varianter är tillverkade för att ge en skonsam städning är det även klokt att välja en variant med så bra stötdämpare som möjligt om du har ömtåliga och känsliga möbler i ditt hem.

Robotdammsugare

 

Robotdammsugare från ledande tillverkare.

En robotdammsugare eller dammsugarrobot är en självgående, uppladdningsbar dammsugare. De flesta robotdammsugare har formen av en låg cylinder för att kunna gå in under möbler. Den egentliga sugeffekten är relativt låg jämfört med konventionella dammsugare, vilket brukar kompenseras genom ett system av borstar.

Golvet i rummet som ska dammsugas bör rensas på kringströdda saker och friläggas från mindre mattor och lätta möbler. Robotdammsugaren placeras i rummets mitt och slås på. Beroende på hur robotdammsugaren är programmerad lär den sig endera hur rummet ser ut och noterar var den har varit och vilka ytor som återstår eller så rör den sig i ett slumpmönster. Robotdammsugarens verkningsområde kan ofta begränsas med enheter som skapar en infraröd "vägg". Mer avancerade robotdammsugare återvänder själva till sin laddningsstation efter utfört arbete.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Robotdammsugare - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea