Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Tjänster online

 Du är här: Startsida » Tjänster online

Tjänster online

 
Tjänster

Tjänster från ledande tjänste företag.

 

Tjänster online från ledande tjänste företag.

Beskrivning - En tjänst online är en aktivitet eller funktion som tillför värde till en mottagare, tjänar denna, utan att i sig innebära att ett bestående fysiskt objekt med eget värde tillförs mottagaren.

Historisk har tjänster främst associerats med stödfunktioner till mänskligt leverne, som städning, uppassning, barnpassning med mera som då vanligast utförts av tjänstefolk, personer anställda av mottagaren. Dessa basala tjänster utförs numera huvudsakligen av personer som inte är anställda av mottagaren utan erbjuds i en köp-sälj, leverantörs-kund relation.

Du hittar garanterat någon tjänst som passar för dina behov.

VistaPrint
Vistaprint är en ledande leverantör av tryckta produkter och levererar produkter av högsta kvalitet till 12 miljoner småföretagare och konsumenter årligen. Vi finns i fler än 20 länder världen runt. Det är faktiskt högst sannolikt att du just nu har minst ett visitkort från Vistaprint i din plånbok.
Flowerhouse
Flowerhouse är blomsterbutiken på nätet där du kan beställa blommor och buketter för leverans i Sverige och resten av världen med blommogram.
EuroFlorist
EuroFlorist är Europas största organisation för blomstertjänster med 9 700 floristbutiker i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Holland, Belgien, Luxemburg, Frankrike och Österrike. För leveranser utanför Europa samarbetar vi med nätverket Teleflor International som omfattar över 54 000 blomsterbutiker över hela världen.
Interflora
Interflora AB är Sveriges ledande företag inom blomsterfackhandel och driver idag Interflora Blomsterförmedling och fackhandelskedjan Interflora Fresh. Cirka 750 blomsterbutiker runtom i Sverige är ombud.
Boxer
Boxer erbjuder attraktiva TV-abonnemang och mervärdestjänster till konkurrenskraftiga priser och med teknik som är enkel att använda. 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Tjänster online - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea