Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
TV-apparater

Du är här: Startsida » Hemelektronik online » TV-apparater

TV-apparater

 
TV-apparater

TV-apparater från ledande varumärken.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av TV-apparater.

Plattskärm, platt-TV, platskärms-TV, LCD-TV, Plasma-TV. Kärt barn har många namn. På de senaste åren har TV-marknaden förändrat sig dramatiskt. Plattskärms-TV:n har fortsatt sitt inträde på marknaden samtidigt som priserna har fallit. Fördelarna med de nya TV-apparaterna är uppenbara – de ser bra ut, bildkvaliteten är fantastisk, de tar lite plats och kan hängas på väggen.

TV-apparater

 

TV-apparater från ledande tillverkare.

HDTV och vanlig TV skiljer sig på flera sätt, det tydligaste är bildkvaliteten. TV-bilden består av ljustpunkter kallade pixlar. En traditionell TV har en upplösning på cirka 500x500 pixlar. HDTV-upplösningen är betydligt större. Minimikravet är 720 pixlar på höjden (vertikala) och den maximala upplösningen för HDTV är 1920x1080.

HDTV:n kräver en HDTV-mottagare för att den ska kunna användas till att se på TV (DVD och TV-spel fungerar utan mottagare). Detta ska dock inte ses som en nackdel gentemot en vanlig traditionell TV eftersom också dem kräver en digital-tv-box, i och med att Sverige går över till digitala sändningar.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

TV-apparater - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea