Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Tvättmaskiner

Du är här: Startsida » Hemelektronik online » Vitvaror » Tvättmaskiner

Tvättmaskiner

 
Tvattmaskiner

Tvättmaskiner från ledande tillverkare.

Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av tvättmaskiner

Frontmatad tvättmaskin är den vanligaste typen av tvättmaskin och dessa har en lucka framtill på maskinen som oftast är rund och försedd med ett tjockt glas för att man ska kunna se tvätten. En toppmatad tvättmaskin innebär att tvättmaskinen är försedd med en lucka upptill som öppnas och under luckan får man sedan vrida trumman rätt för att hitta en lucka som öppnas för att lägga i eller ta ut kläderna.

Tvättmaskiner

 

Tvättmaskiner från ledande tillverkare.

Den första moderna tvättmaskinen med en tunna som snurrar tvätten uppfanns av James King 1851. År 1858 uppfann Hamilton Smith den roterande tvättmaskinen. 1874 uppfann William Blackstone en av de första lätthanterliga tvättmaskinerna och den första elektriska tvättmaskinen introducerades 1908.

Frontmatad tvättmaskin är den vanligaste typen av tvättmaskin och dessa har en lucka framtill på maskinen som oftast är rund och försedd med ett tjockt glas för att man ska kunna se tvätten.

En toppmatad tvättmaskin innebär att tvättmaskinen är försedd med en lucka upptill som öppnas och under luckan får man sedan vrida trumman rätt för att hitta en lucka som öppnas för att lägga i eller ta ut kläderna. Många toppmatade maskiner har dock numera ett automatiskt parkeringsläge; när tvättprogrammet är avslutat rullar trumman tills öppningen är vänd åt rätt håll. Det blir därmed enklare att tömma och fylla maskinen. En toppmatad tvättmaskin är praktisk om man har ont om utrymme, eftersom den tar mindre plats än en frontmatad tvättmaskin.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Tvättmaskiner - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea