Svensknätbutik Sveriges
köpcentrum
Vattenkokare

Du är här: Startsida » Hemelektronik online » Vattenkokare

Vattenkokare

 
Vattenkokare<
Beskrivning - Hos oss finner ni förmodligen Sveriges bredaste och mest inspirerande sortiment av vattenkokare.

Med en vattenkokare sparar du tid och energi. Det går snabbare att värma upp till exempel tevatten eller potatisvattnet i en vattenkokare än att göra det på spisen och är dessutom mer energisnålt.

Vattenkokare

 

Vattenkokare från ledande tillverkare.

Vattenkokaren är ett enkelt men effektivt hjälpmedel som får vattnet att koka upp överlägset snabbare än i en kastrull på spisen. Dessutom kräver det mindre energi än att använda spisen, vilket innebär att du kan värma till exempel te- eller pastavatten på ett miljövänligare sätt. Hos oss på WhiteAway hittar du ett urval av vattenkokare i olika utföranden från populära varumärken som Bosch och Gastroback.

Storlek
Hur mycket vatten som ryms i behållaren är den självklart viktigaste förutsättningen för att du ska kunna använda den på det sätt du vill. Det säger sig självt att en för liten vattenkokare i ett större hushåll kommer att kräva att du kokar tex. pastavatten i flera omgångar för att fylla kastrullen. Tänk dock även på att storleken påverkar hur mycket plats vattenkokaren tar på diskbänken eller i köksskåpet.

Effekt
Vattenkokarens effekt mäts i watt och har betydelse för hur lång tid det tar för vattnet att koka upp, vilket förstås är en egenskap som många många värderar högt. Ju fortare vattnet kokas upp, desto mer tid sparar du i jämförelse med att koka upp vattnet på spisen. Effekten påverkar även energiförbrukningen, men som tidigare nämnt är en vattenkokare, oavsett effekt, avsevärt mycket energisnålare än en vanlig spis.


 

Facebook Twitter Google+ Tipsa en vän

Vattenkokare - Hitta billiga produkter hos Svensknätbutik.


Till sidans topp


Nyhetsbrev


Facebook Twitter Google+

Rea