En duktig frisör i Limhamn

Åh vad det är härligt med våren! Varmt, varmt välkommen kära vår, och varmt välkomna till bloggen mina underbara och fantastiska följare! Det blev en tur till frisören, nja, snarare en promenad bort till den frisör i Limhamn tidigare idag, där jag varit en trogen och lojal kund länge. Det började när barnen var mindre, då gick vi i samlad trupp mina två söner och jag, och så blev vi friserade på Salong Latifah. Jag är så nöjd med denne frisör i Limhamn!  

 

Det är viktigt att ha en bra frisör, och Salong Latifah har blivit vår familjefrisör eftersom även min man klipper sig där. Jag tycker att huvudet är den viktigaste kroppsdelen, ja snarare det som sitter ovanpå, nämligen frisyren. Därför borde alla människor var lika nöjda med sin frisör som jag är. Känner ni er inte riktigt nöjda med den frisör ni har idag, så skulle jag vilja att ni går till denna frisör i Limhamn, för om ni går till Salong Latifah, tror jag verkligen att ni kommer att tacka mig för tipset. Jag jobbar med e-handel och träffar inte så många människor på jobbet. De jag möter är ju bara på distans, kunder runt om i Sverige som beställer mina produkter. Då är det väl inte så viktigt hur man ser ut, kanske någon tycker. Det är ju precis tvärt om. Jag är den viktigaste personen i mitt liv, och när jag ser mig i spegeln vill jag må bra. Därför är det viktigt att få känna sig fin, oavsett hur många eller hur få människor man träffar på en dag. Frisörerna som arbetar på den här salongen är mycket trevliga. Framförallt så är de ju väldigt duktiga på att klippa och göra andra behandlingar, oavsett vilket slags hår kunden har. De har ett bra urval av kvalitativa hårvårdsprodukter att sälja likaså.