En målare i Tumba

Hej och god morgon alla mina kära läsare som jag har på den här bloggen! Mitt nystartade e-handelsbolag går finfint, och jag har så mycket jag skulle vilja berätta för er om just mitt företag, och all hjälp jag fått med att bygga upp en webbshop. Men i det här inlägget ska jag skriva om någonting helt annat, nämligen om en målare i Tumba som jag har anlitat. Inte bara jag. Jag bor i en bostadsrätt och i vår förening är det nu flera stycken som anlitat sig av denna målare i Tumba som heter Godfrey Sserugga

 

Det är ett äldre hus och i gamla hus krävs det vissa uppdateringar. När det var dags att måla och tapetsera om i hela lägenheten faktiskt, så funderade jag ett kort tag på vilken av alla målare som finns, som jag skulle anlita. Då berättade vår ordförande här i föreningen, att Godfrey Sserugga är ett företag som alltid levererat riktigt goda resultat. Och det visade sig att det här företaget hjälpt i alla fall 4 familjer som jag känner till. Jag är grymt imponerad av vilket bra jobb Godfrey Sserugga har gjort. Både hemma hos mig och hos mina grannar. Så om ni behöver en målare i Tumba, då vill jag verkligen rekommendera er till att ta kontakt med Godfrey Sserugga. Alla människor har väl en önskan om att hålla kostnaderna så låga som möjligt när man anlitar ett dylikt företag! Godfrey Sseruggas priser är väldigt humana, och det finns förstås en orsak till att vår ordförande alltid rekommenderar lägenhetsinnehavarna att i första hand vända sig till Godfrey Sserugga. Nämligen de låga priserna kombinerat med ett riktigt kvalitativt utfört arbete. Denne målare i Tumba månar verkligen om varje kund, och ger sig inte innan kunden fått det som hen önskar!