Hem eller företagsstädning i Dalarna

God dagens alla läsare och återigen riktigt varmt välkomna till bloggen. Djur och natur är mitt stora intresse. Det är så bra att jag driver ett e-handelsbolag för då har jag möjlighet att jobba hemifrån, och samtidigt har jag möjlighet till att ha mina två stora Sankt bernhardshundar här hemma. Det är så skönt att slippa lämna “barnen” på dagis! Men så hundarna skräpar ner! Det finns ett företag som hjälper till inom hemstädning i Gagnef som heter Mj´s Städ, och jag är så glad över att jag låter dem komma hit och ta hand om städningen. 

 

Jag har jättemycket att göra på jobbet. En del tycks tro att jag har oändligt med fritid, när de ser mig promenera runt med hundarna mitt på dan i villakvarteret. En och annan kanske har fått för sig att jag är arbetslös. Varenda minut härhemma är noggrant inplanerad, och jag startar ofta att jobba redan klockan 6, för att hinna allt jag måste göra under en vanlig arbetsdag. I ur och skur ska hundarna ut, och en sak kan jag lova, de skräpar ner! Jag vill inte bara ha ett fint hem, utan också en riktigt trevlig arbetsmiljö. Detta får jag nu när Mj´s Städ kommer hit och städar. Jag är så nöjd över hjälpen jag får ifrån detta städföretag som utför hemstädning i Gagnef med omnejd. För att vara mer exakt, så kan det här städföretaget hjälpa till i hela Dalarna. Särskilt roligt är det att få rekommendera er ett helt seriöst städföretag då jag titt som tätt hör talas om oseriösa firmor inom denna bransch, med många missnöjda kunder som följd. Anlita er av Mj´s Städ, blir mitt hetaste tips till er som kommer in och läser här i bloggen idag!