Adsearch-webbshop

Hej och hallå på er alla mina härliga läsare. Äntligen har halva veckan gått och jag börjar längta tills på fredag. Då ska vi ha styrelsemöte och jag vet redan nu att mitt företag går med sådan vinst så jag ska bjuda på tårta. Det krävdes lite nytänkande och att hänga med i tidens gång för egen del för att få ruljangs på verksamheten. Det var först när jag fått hjälp med att bygga upp en webbshop i Borås som saker och ting började hända. Ensam är inte stark. Kanske det låter som en klyscha men det är så sant som det är sagt. Det krävs ett teamwork runt mitt företag för att skutan ska kunna segla och nu har jag den bästa besättningen som finns att få. Det är nämligen experterna på ett företag som heter Adsearch som har gett mig denna eminenta webbshop i Borås. Jag har inte bara fått hjälp med min webbshop i Borås av Adsearch, de har sett till att göra mitt företag synligt på nätet också och jag har en bra placering på Google. Allt detta sammantaget gör att jag har fått många nya kunder som handlar genom min webbshop och det är därför jag känner mig så glad nu inför det här styrelsemötet på fredag. Jag har inte startat mitt företag med en guldsked i mun, tvärtom så har jag kämpat och slitit hårt och det har många gånger varit tufft och svårt. Men sedan jag fick hjälp av Adserach, bland annat med denna webbshop i Borås, så har det nu lossnat ordentligt för mig och mitt företag så jag hoppas att ni också ska ta hjälp av Adsearch. Ni har mina varmaste rekommendationer till att höra av er till dem! 

Skara Måleri

God morgon alla mina läsare! Visst är det trevligt att solen skiner över Skara idag efter flera dygn med regn! Det är så roligt att vi som jobbar på vårt e-handelsföretag nu har fått det nymålat, här har blivit så snyggt så! Vår chef satsar på en trevlig arbetsmiljö så det var dags att måla om hela företaget. Här har som sagt blivit så snyggt så det är inte klokt, och detta tackar vi några riktigt duktiga målare i Skara för. Det är ett företag som heter Skara Måleri vars målare i Skara varit här och förvandlat de tidigare så tråkiga lokalerna till något nytt och fräscht. 

 

Jag kände att det var läge att skriva några rader om det här företaget i bloggen, för jag har stött på flera människor senaste tiden som planerar att måla om. Några jag talat med har målat själva. Några blev nöjda och andra rätt missnöjda eftersom de insåg att det inte var så enkelt att måla som de trodde, och att det blev långt ifrån fackmannamässigt utfört. Jag råder alla som har något projekt på gång inom måleri att anlita dessa målare i Skara som jobbar på Skara Måleri. Jag har svårt att tänka mig något annat utan att ni kommer bli nöjda. En annan sak som är särskilt bra med det här företaget är att de inte tar ut några fantasipriser! Många andra målare i Skara är dyrare! Dessutom kan ni som blivande kunder alltid få en gratis offert, och utan att behöva ta några förhastade beslut kan ni fundera över åtgärds- och kostnadsförslagen. Sist men inte minst så är det riktigt bra att alla privatpersoner får använda sig av RUT-avdraget, för detta gör att de som tidigare inte haft råd, nu har möjlighet till att få det ommålat med ett riktigt proffsigt resultat. 

Finfin företagsstädning med hjälp av SM Bygg & Städ

God eftermiddag och välkomna in till bloggen denna valborgsmässoafton som idag ska handla om hur bra det är att anlita ett städföretag. Jag driver ett företag med 20 anställda. Vi har stora lagerlokaler och bedriver e-handel. Till er som behöver hjälp med bygg i Halmstad, eller med städ i Halmstad, ska jag berätta om ett företag som heter SM Bygg & Städ och som kommer och städar mitt företag varje vecka. Kanske är det så att även ni behöver anlita en bra städfirma som kan fixa alltifrån kontorsstädningen till hemmastädningen? Då skulle jag rekommendera er att ta kontakt med SM Bygg & Städ.  

 

Det var för några månader sedan som jag bestämde mig för att anlita SM Bygg & Städ. Vi är ändå 20 stycken som arbetar på mitt företag, och allt arbete på lagret gör det här till en arbetsplats som dammar väldigt mycket. Det blir ingen bra arbetsmiljö om inte städningen fungerar bra, och det gör den ju nu eftersom detta företag gör ett jättebra jobb med företagsstädningen. Jag har inte själv anlitat mig av deras tjänster inom bygg i Halmstad, men skulle jag vara i behov av sådana tjänster så kommer jag att ha det här företaget som förstahandsalternativ den dagen det blir aktuellt. Jag tycker det är roligt att kunna få berätta om det här företaget för er, för det är precis sådana här bra företag som jag vill tipsa er om. Det är nog många av er som skulle kunna få en mycket bra hjälp och som också skulle kunna avlasta er i er redan så arbetstyngda vardag, oavsett om det är på arbetet eller i ert hem ni behöver den här hjälpen. Ni har mina varmaste rekommendationer till att ta hjälp av SM Bygg & Städ. 

En duktig frisör i Limhamn

Åh vad det är härligt med våren! Varmt, varmt välkommen kära vår, och varmt välkomna till bloggen mina underbara och fantastiska följare! Det blev en tur till frisören, nja, snarare en promenad bort till den frisör i Limhamn tidigare idag, där jag varit en trogen och lojal kund länge. Det började när barnen var mindre, då gick vi i samlad trupp mina två söner och jag, och så blev vi friserade på Salong Latifah. Jag är så nöjd med denne frisör i Limhamn!  

 

Det är viktigt att ha en bra frisör, och Salong Latifah har blivit vår familjefrisör eftersom även min man klipper sig där. Jag tycker att huvudet är den viktigaste kroppsdelen, ja snarare det som sitter ovanpå, nämligen frisyren. Därför borde alla människor var lika nöjda med sin frisör som jag är. Känner ni er inte riktigt nöjda med den frisör ni har idag, så skulle jag vilja att ni går till denna frisör i Limhamn, för om ni går till Salong Latifah, tror jag verkligen att ni kommer att tacka mig för tipset. Jag jobbar med e-handel och träffar inte så många människor på jobbet. De jag möter är ju bara på distans, kunder runt om i Sverige som beställer mina produkter. Då är det väl inte så viktigt hur man ser ut, kanske någon tycker. Det är ju precis tvärt om. Jag är den viktigaste personen i mitt liv, och när jag ser mig i spegeln vill jag må bra. Därför är det viktigt att få känna sig fin, oavsett hur många eller hur få människor man träffar på en dag. Frisörerna som arbetar på den här salongen är mycket trevliga. Framförallt så är de ju väldigt duktiga på att klippa och göra andra behandlingar, oavsett vilket slags hår kunden har. De har ett bra urval av kvalitativa hårvårdsprodukter att sälja likaså. 

Mitt nymålade företag!

Det händer att man behöver hjälp av målare i Trollhättan eller Uddevalla. Jag har varit ute på “nätet” och läst om oseriösa företag och dåliga hantverkare i allmänhet, och om målare som inte haft vare sig de rätta utbildningarna och bristfälliga kunskaper. Jag är själv egenföretagare inom e-handelsbranschen och har stora lagerlokaler i utkanten av Trollhättan. När mitt företag skulle rustas upp och jag behövde finna en målare i Trollhättan, var jag mån om att göra en del efterforskningsarbete innan jag bestämde vilken målare i Trollhättan jag skulle anlita. Förvånansvärt lätt fann jag information om Tellanders Måleri

 

Det var många som vittnade om vilket bra jobb det här företaget utfört hemma hos dem. För säkerhets skull ringde jag och tog ett par referenser, och det var inga problem alls som rapporterades om just det här företaget. Nu har de varit och målat om på mitt företag, och de har gjort ett väldigt kvalitativt arbete med att måla om. Jag är så nöjd så att jag kände att det var viktigt att få skriva om det här företaget på bloggen, för att hjälpa er som söker efter en målare i Trollhättan med omnejd. Jag tänker att det här är ett sådant företag som ni också skulle vilja anlita. De målare som är anställda på Tellanders Måleri har alla rätta utbildningar, och de ser hela tiden till att hålla sig uppdaterade, för utvecklingen inom denna bransch går hela tiden framåt, med nya tekniker och nya färger med mera. Jag skulle utan att tveka rekommendera er att göra det här företaget till ert förstahandsalternativ, då det gäller val av målare i Trollhättan. Besök gärna Tellanders Måleri på deras hemsida, om ni vill veta mer om allt de har att erbjuda! 

En kvalitativ städfirma i Frölunda

God morgon på er och välkomna in till bloggen som idag ska handla om hur viktigt det är med bra städning. Jag driver ett företag med 30 anställda. Vi som arbetar här sitter i en äldre byggnad med flera olika kontor. Vi har även e-handel. Idag ska jag berätta för er om en städfirma i Frölunda som kommer och städar mitt företag varje vecka. Kanske är det så att även ni behöver anlita en bra städfirma som kan fixa alltifrån kontorsstädningen till flyttstädningen? Då skulle jag rekommendera er att ta kontakt med ett städföretag i Frölunda som heter Karlssons Cleaning Services. Just den här firman kan hjälpa er även i Kungälv, Mölndal eller Partille. Jag känner några andra företagare här i Frölunda, som liksom jag regelbundet anlitar hjälp därifrån. 

  

Det var för några månader sedan som jag bestämde mig för att anlita Karlssons Cleaning Services. Vi är ändå 30 stycken som arbetar på mitt företag, och varje dag har vi också många besökare. Vi har öppet året runt och vid dåligt väder, vilket det är ofta, dras det in en hel del smuts. Kunder och besökare ska få ett bra första intryck när de kommer hit. Till sist har jag mycket att vinna på detta. Vem skulle vilja anlita mig om de som kommer hit möts av stökiga och smutsiga lokaler? Utan kunder blir det inga inkomster. Ganska enkel matematik, eller hur? Tack vare att de kunniga och erfarna medarbetarna på Karlssons Cleaning Sevices som kommer hit, är nu företagets lokaler rena, hälsosamma och inbjudande. På just min firma är städbehovet medelstort. Oavsett om ni har ett stort eller litet behov av städning, eller om ni behöver hjälp regelbundet eller endast vid enstaka tillfällen tror jag att ni skulle ha användning av tjänsterna som detta städföretag i Frölunda erbjuder. 

Marco Målare

Hallå alla där ute, kul att just du kunde titta förbi och läsa en sväng. Skriver ju oftast om e-handel men brukar sticka in med lite privat också, och idag är det dags för ett sådant. Jag har ju pratat så mycket om renoveringen utav vår altan som precis blev klar, så tänkte i dagens inlägg förklara varför vi blev så nöjda, det är tack vare en byggfirma i Västra Götaland som heter Marco Målare.

Jag och min familj har pratat länge om att fixa till och fräscha upp altanen, Den har varit i dåligt skick och vi har inte velat sitta därute för det känns så tråkigt när altanen ser ut som den gör. Pengar, tid och engagemang har saknats för att ens vilja plocka upp telefonen och ringa till en byggfirma som kan hjälpa oss. Men när vi fick höra så gott om denna byggfirma i Västra Götaland kunde vi inte bara sitta och låtsas som ingenting längre, utan vi plockade upp telefonen och ringde dem. Dem var mer än villiga att hjälpa oss men att få den altanen som vi så länge pratat om. De kom hem till oss och det kändes direkt bra. De jobbade på effektivt och noggrant utifrån våra önskemål för att det var viktigt för dem att vi skulle bli så nöjda som möjligt. Nu när vi står här med vår nyrenoverade altan kan vi inte annat än tacka. Vi fick vår drömaltan tillslut tack vare dem. Om ni är lika sugna som min familj var på att snygga till era altaner, tycker jag verkligen att ni ska ta och kolla in denna byggfirma i Västra Götaland. Jag och min familj skulle inte kunna vara mer tillfreds än vad vi är.

En målare i Tumba

Hej och god morgon alla mina kära läsare som jag har på den här bloggen! Mitt nystartade e-handelsbolag går finfint, och jag har så mycket jag skulle vilja berätta för er om just mitt företag, och all hjälp jag fått med att bygga upp en webbshop. Men i det här inlägget ska jag skriva om någonting helt annat, nämligen om en målare i Tumba som jag har anlitat. Inte bara jag. Jag bor i en bostadsrätt och i vår förening är det nu flera stycken som anlitat sig av denna målare i Tumba som heter Godfrey Sserugga

 

Det är ett äldre hus och i gamla hus krävs det vissa uppdateringar. När det var dags att måla och tapetsera om i hela lägenheten faktiskt, så funderade jag ett kort tag på vilken av alla målare som finns, som jag skulle anlita. Då berättade vår ordförande här i föreningen, att Godfrey Sserugga är ett företag som alltid levererat riktigt goda resultat. Och det visade sig att det här företaget hjälpt i alla fall 4 familjer som jag känner till. Jag är grymt imponerad av vilket bra jobb Godfrey Sserugga har gjort. Både hemma hos mig och hos mina grannar. Så om ni behöver en målare i Tumba, då vill jag verkligen rekommendera er till att ta kontakt med Godfrey Sserugga. Alla människor har väl en önskan om att hålla kostnaderna så låga som möjligt när man anlitar ett dylikt företag! Godfrey Sseruggas priser är väldigt humana, och det finns förstås en orsak till att vår ordförande alltid rekommenderar lägenhetsinnehavarna att i första hand vända sig till Godfrey Sserugga. Nämligen de låga priserna kombinerat med ett riktigt kvalitativt utfört arbete. Denne målare i Tumba månar verkligen om varje kund, och ger sig inte innan kunden fått det som hen önskar! 

 

Hem eller företagsstädning i Dalarna

God dagens alla läsare och återigen riktigt varmt välkomna till bloggen. Djur och natur är mitt stora intresse. Det är så bra att jag driver ett e-handelsbolag för då har jag möjlighet att jobba hemifrån, och samtidigt har jag möjlighet till att ha mina två stora Sankt bernhardshundar här hemma. Det är så skönt att slippa lämna “barnen” på dagis! Men så hundarna skräpar ner! Det finns ett företag som hjälper till inom hemstädning i Gagnef som heter Mj´s Städ, och jag är så glad över att jag låter dem komma hit och ta hand om städningen. 

 

Jag har jättemycket att göra på jobbet. En del tycks tro att jag har oändligt med fritid, när de ser mig promenera runt med hundarna mitt på dan i villakvarteret. En och annan kanske har fått för sig att jag är arbetslös. Varenda minut härhemma är noggrant inplanerad, och jag startar ofta att jobba redan klockan 6, för att hinna allt jag måste göra under en vanlig arbetsdag. I ur och skur ska hundarna ut, och en sak kan jag lova, de skräpar ner! Jag vill inte bara ha ett fint hem, utan också en riktigt trevlig arbetsmiljö. Detta får jag nu när Mj´s Städ kommer hit och städar. Jag är så nöjd över hjälpen jag får ifrån detta städföretag som utför hemstädning i Gagnef med omnejd. För att vara mer exakt, så kan det här städföretaget hjälpa till i hela Dalarna. Särskilt roligt är det att få rekommendera er ett helt seriöst städföretag då jag titt som tätt hör talas om oseriösa firmor inom denna bransch, med många missnöjda kunder som följd. Anlita er av Mj´s Städ, blir mitt hetaste tips till er som kommer in och läser här i bloggen idag!