Mitt nymålade företag!

Det händer att man behöver hjälp av målare i Trollhättan eller Uddevalla. Jag har varit ute på “nätet” och läst om oseriösa företag och dåliga hantverkare i allmänhet, och om målare som inte haft vare sig de rätta utbildningarna och bristfälliga kunskaper. Jag är själv egenföretagare inom e-handelsbranschen och har stora lagerlokaler i utkanten av Trollhättan. När mitt företag skulle rustas upp och jag behövde finna en målare i Trollhättan, var jag mån om att göra en del efterforskningsarbete innan jag bestämde vilken målare i Trollhättan jag skulle anlita. Förvånansvärt lätt fann jag information om Tellanders Måleri

 

Det var många som vittnade om vilket bra jobb det här företaget utfört hemma hos dem. För säkerhets skull ringde jag och tog ett par referenser, och det var inga problem alls som rapporterades om just det här företaget. Nu har de varit och målat om på mitt företag, och de har gjort ett väldigt kvalitativt arbete med att måla om. Jag är så nöjd så att jag kände att det var viktigt att få skriva om det här företaget på bloggen, för att hjälpa er som söker efter en målare i Trollhättan med omnejd. Jag tänker att det här är ett sådant företag som ni också skulle vilja anlita. De målare som är anställda på Tellanders Måleri har alla rätta utbildningar, och de ser hela tiden till att hålla sig uppdaterade, för utvecklingen inom denna bransch går hela tiden framåt, med nya tekniker och nya färger med mera. Jag skulle utan att tveka rekommendera er att göra det här företaget till ert förstahandsalternativ, då det gäller val av målare i Trollhättan. Besök gärna Tellanders Måleri på deras hemsida, om ni vill veta mer om allt de har att erbjuda!